Yhteistyö

Tampereen voimistelijat ja Voimisteluseura Kyrön Kieppi ostivat Suomen Voimisteluliitolta huippuseurojen koulutuslisenssin vuosiksi 2019-2020. Tampereen voimistelijat huippuseurana mahdollistaa tämän lisenssin oston.

Kiitämme Tampereen Voimistelijoita alkaneesta yhteistyöstä.

Hämeenkyrön seuraparlamentti

Voimisteluseura kyrön Kieppi kuuluu Hämeenkyrön seuraparlamenttiin.

Seuraparlamentin tavoite on seurojen ja kunnan yhteistyön lisääminen, seurojen olosuhteisiin parantavasti vaikuttaminen ja olla seurojen asioiden esilletuovana tahona kunnan päättäjille.

Suomen Sanser Oy

Voimisteluseura Kyrön Kieppi on aloittanut keväällä 2018 yhteistyön Suomen Sanser Oy: n kanssa seuravaatemalliston tiimoilta. 

Upeat graafiset suunnittelut ovat tuoneet voimisteluryhmiimme näyttävää yhtenäisyyttä. Ryhmäkohtaiset topit ovat osoittautuneet laadukkaiksi.

Muita upeita voimisteluseuramme kuosilla varustettuja tuotteita ovat pipo, toppi (seuran yhteinen), t-paita, lämmittelytakki ja legginsit.

Moision kotipakarista herkkueväät!

Moision kotipakarin laatu on taattu. Seuramme on käyttänyt herkullista tarjontaa jo useita vuosia. Kiitämme yhteistyöstä.

http://www.moisionkotipakari.fi/

Puhallica säestämässä joulujuhliamme

Puhallican vanhimmat soittajat vastasivat 2016 pikkujoulujuhlamme musiikista. Ennennäkemätön juhla ja konsertti! Kiitos soittajille ja orkesterin johtajalle Denise Wardille.