Yhteistyö

Seuran vaatteet

Noname

Voimisteluseura Kyrön Kieppi aloitti keväällä 2018 yhteistyön Nomade Collectionin kanssa. Suunnittelussa on ollut mukana seuravaatevastaavamme ja graafisen suunnittelija Aino Hakala. Laadukkaat edustukseen ja ulkoiluun soveltuvat, noname brändätyt seuravaatteet ovat saaneet kiitosta.

Gazz Sport/Suomen Sanser Oy

Voimisteluseura Kyrön Kieppi on aloittanut keväällä 2018 yhteistyön Suomen Sanser Oy: n kanssa seuravaatemalliston tiimoilta. Suunnittelijana toimi Mari Lindfors. Suunnittelussa on ollut mukana seuravaatevastaavamme, graafinen suunnittelija Aino Hakala. Voimisteluseuramme kuosilla varustettuja tuotteita ovat pipo, toppi (seuran yhteinen), t-paita, lämmittelytakki ja legginsit.

Stadium

Voimisteluseura Kyrön Kieppi solmi yhteistyösopimuksen Stadiumin kanssa 2021. Seura halusi käytännöllisiä, laadukkaita, mutta edullisia treenivaatteita joka lähtöön. Stadiumilta löytyy mallisto erikseen parkourin ja voimistelun puolella painatuksineen. Erityisesti parkouria silmällä pitäen on valittu mallistoon shortseja, paitoja, housuja ja huppareita.

Hämeenkyrö

Suomen harrastamisen malli- hanke

Voimisteluseura Kyrön Kieppi osallistuu Hämeenkyrön kunnan saaman tuen turvin "Suomen harrastamisen malli"- hankkeeseen järjestämällä voimistelu- ja parkour- kerhoja.

Hämeenkyrön seuraparlamentti

Voimisteluseura kyrön Kieppi kuuluu Hämeenkyrön seuraparlamenttiin.

Seuraparlamentin tavoite on seurojen ja kunnan yhteistyön lisääminen, seurojen olosuhteisiin parantavasti vaikuttaminen ja olla seurojen asioiden esilletuovana tahona kunnan päättäjille.

Ravintola Sarvi

Ravintola Sarvi sponsoroi joulujuhlaamme 2019 herkulliset kurkut.

Kurkkuja naposteltiinkin useita kiloja. Kiitämme ravintola Sarvea.

Voimistelijat osaavat arvostaa terveyttä!

Moision kotipakari

Moision kotipakarin laatu on taattu. Seuramme on käyttänyt herkullista tarjontaa jo useita vuosia. Kiitämme yhteistyöstä.


Puhallica säestämässä joulujuhliamme

Puhallican vanhimmat soittajat vastasivat 2016 pikkujoulujuhlamme musiikista. Ennennäkemätön juhla ja konsertti! Kiitos soittajille ja orkesterin johtajalle Denise Wardille.

Tampereen voimistelijat 

ja Voimisteluseura Kyrön Kieppi ostivat Suomen Voimisteluliitolta huippuseurojen koulutuslisenssin vuosiksi 2019-2020. Tampereen voimistelijat huippuseurana mahdollistaa tämän lisenssin oston.

Kiitämme Tampereen Voimistelijoita alkaneesta yhteistyöstä.

Koronapandemian takia koulutuslisenssiä ei ole uusittu vuodelle 2021. 

Seurayhteistyö on jatkunut yksittäisten yhteisharjoitusten myötä kaudella 2021-2022. Kiitämme valmentaja Maria Suihkolaa aktiivisesta roolista yhteistyössä.