Yhteistyö

Hämeenkyrön seuraparlamentti

Voimisteluseura kyrön Kieppi kuuluu Hämeenkyrön seuraparlamenttiin.

Seuraparlamentin tavoite on seurojen ja kunnan yhteistyön lisääminen, seurojen olosuhteisiin parantavasti vaikuttaminen ja olla seurojen asioiden esilletuovana tahona kunnan päättäjille.

Suomen Sanser Oy

Voimisteluseura Kyrön Kieppi on aloittanut keväällä 2018 yhteistyön Suomen Sanser Oy: n kanssa seuravaatemalliston tiimoilta. 

Upeat graafiset suunnittelut ovat tuoneet voimisteluryhmiimme näyttävää yhtenäisyyttä. Ryhmäkohtaiset topit ovat osoittautuneet laadukkaiksi.

Muita upeita voimisteluseuramme kuosilla varustettuja tuotteita ovat pipo, toppi (seuran yhteinen), t-paita, lämmittelytakki ja legginsit.

Puhallica säestämässä joulujuhliamme

Puhallican vanhimmat soittajat vastasivat 2016 pikkujoulujuhlamme musiikista. Ennennäkemätön juhla ja konsertti! Kiitos soittajille ja orkesterin johtajalle Denise Wardille.

Moision kotipakarista herkkueväät!

Moision kotipakarin laatu on taattu. Seuramme on käyttänyt herkullista tarjontaa jo useita vuosia. Kiitämme yhteistyöstä.

http://www.moisionkotipakari.fi/

HARRASTEVOIMISTELUN LAATUKYSELY PÄÄTTYNYT!

Kiitos kaikille vastanneille. Saimme arvokasta tietoa laatukyselyn myötä.

 

SAATE

Tutkimus lasten harrastevoimistelun laadusta vanhempien näkökulmasta

Opiskelen Haaga-Helian Ammattikorkeakoulussa Vierumäellä liikunnan kehittämistä ja johtamista (YAMK). Opintojen loppuvaiheeseen kuuluu työelämän kehittämistehtävä, jonka aiheeksi olen valinnut lasten harrastevoimistelun laadun kehittämisen. Osana kehittämistehtävää toteutan yhteistyössä Voimisteluliiton ja oman voimisteluseuranne kanssa kyselyn harrastevoimistelutoiminnassa mukana olevien lasten vanhemmille.

Kysely käsittelee vanhempien odotuksia ja kokemuksia seuran lasten harrastetoiminnan laadusta. Kyselyn vastaukset ovat luottamuksellisia. Yksittäistä vastaajaa tai yksittäisiä vastauksia ei voi tunnistaa tutkimuksesta tehtävästä raportista.

Kyselyn täyttämiseen menee noin 10-15 minuuttia. Viimeinen vastauspäivä on 2.3.2016. Jokainen vastaus auttaa Voimisteluliittoa ja omaa seuraa kehittämään ja edistämään harrastevoimistelutoimintaa ja sen laatua.

Kyselyyn pääset vastaamaan alla olevasta linkistä.
https://www.webropolsurveys.com/S/8BEAFA3D9595C2E4.par

Annan mielelläni myös tarvittaessa lisätietoja kyselystä ja kehittämistehtävästä.

Kiitos vaivannäöstäsi!

Tutkimusterveisin
Maarit Petäjämäki

maarit.petajamaki@gmail.com