Ilmoittautuminen

KORONARAJOITUSTEN TAKIA KEVÄTKAUTTAMME 2021 EI ALOITETA KUIN TAITORYHMIEN OSALTA!!!

Hämeenkyrön kunnan 1-6-luokkalaisilla on tarjolla parkour- ja voimistelukerhoja. Ilmoittautumiset Suomisportin kautta.
17.3.-18.4.2021 kerhot tauolla koronapandemian vuoksi.

EI TOISTAISEKSI UUSIA ILMOITTAUTUMISIA KORONAPANDEMIAN VUOKSI!

Olemme muuttaneet/ ulkoistaneet järjestelmiämme sujuvoittaaksemme toimintaamme.

Jatkossa ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta. Ilmoittautumiset tapahtuvat ilmoittautumisjärjestyksessä ja saat heti tiedon ryhmään pääsystä tai varasijasi paikasta. Laskun maksamalla vahvistat paikkasi.

Paikan peruutukset tulee jatkossa tehdä myös MyClubin kautta, muutoin lasku on aiheellinen. Lisämaksuaikaa tarvitessasi, ota yhteys heti laskun saatuasi laskutusvastaavaan. Maksumuistutuksen saatuasi, emme voi enää lisätä maksuaikaa!

Koronan aiheuttamaan, mahdolliseen kauden viivästymiseen ja keskeytymiseen olemme varautuneet seuraavasti:

Laskutus tapahtuu kevätkaudella kolmessa erässä. 

Koronarajoitteiden estäessä kauden normaalin aloituksen, mietitään korvauksia temppupäivällä. Mikäli korona keskeyttää jo alkaneen kauden, toiminta keskeytetään lukuunottamatta taitoryhmiä.

MyClub

Jäsenrekisteri

Tiedottaminen

Ilmoittautumiset ryhmiin

Tapahtumailmoittautumiset

Avoine Oy

Laskutus

Visma Financial Solutions

Kirjanpitojärjestelmä

Automaattinen laskujen perintä

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET - LUE ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

Kyrön Kieppi on siirtynyt uuteen Myclub- ilmoittautumisjärjestelmään.  Kaikki harraste- ja taitoryhmät löytyvät sieltä. Harrasteryhmien ilmoittautuminen eroaa hieman taitoryhmien ilmoittautumisesta.

Uusi järjestelmä vaatii aina hieman opettelua, eli voitte lukea ohjeet joko alla olevasta tiedotteesta, myclubin omista ohjeista tai tarvittaessa laittaa sähköpostia kyronkieppi@gmail.com:

 

Ilmoittautumisohjeet uusille MyClub käyttäjille (Muut kuin taitoryhmät):

1. Siirry osoitteeseen:
 MyClub | https://kyronkieppi.myclub.fi/flow/events/public

2. Etsi sopiva ryhmä johon olet ilmoittamassa itsesi/lapsesi. Lisätietoja ryhmästä löydät kun klikkaat haluamaasi ryhmää. Ilmoittaudu painamalla ryhmän perässä olevaa painiketta "Ilmoittaudu tästä". 

Tapahtumiin tulee ilmoittautua sen henkilön tiedoilla, joka tapahtumaan osallistuu. Jos olet ilmoittamassa lastasi ryhmään, tee lapsellesi oma profiili MyClubiin.

3. Ensin järjestelmä vaatii sinua luomaan myClub ID:n. myClub ID:n avulla voit hallinnoida keskitetysti kaikkia jäsentilejäsi eri urheiluseurojen palveluissa yhdellä tunnuksella. myClub ID mahdollistaa myös sen, että esimerkiksi lapsen isä ja äiti voivat hallinnoida lapsensa jäsentiliä yhdessä omilla myClub ID -tileillään. Koska myClub ID luodaan perheen aikuiselle, ruksataan kohta olen yli 13-vuotias, vaikka myöhemmin ilmoitettava jäsen olisi alle 13 vuotias.

4. ID:n luomisen jälkeen syötetään ryhmään ilmoitettavan henkilön tiedot jäsenrekisteriä varten. Täytä tiedot henkilöstä, kuka osallistuu tunnille. Eli ilmoittaessa itsesi, täytä omat tietosi. Lasta ilmoittaessasi täytä lapsen tiedot.

5. Huoltajat kohtaan voit lisätä huoltajien yhteystiedot. Lasta ilmoittaessa toivomme, että ainakin toisen vanhemman puhelinnumero ja sähköposti täytetään tähän. 

6. Tunnuksillasi pääset katsomaan Kiepin tiedotteita ja omia tietojasi. Myös laskut löytyvät järjestelmästä. Mikäli unohdat salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, klikkaa ”Unohtuiko salasana tai käyttäjätunnus?” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Älä tee samalle henkilölle uutta profiilia.

7. Mikäli olet ilmoittamassa lisää henkilöitä perheestäsi, tämä tapahtuu jatkossa painikkeella "ilmoita toinen jäsen"

Mikäli nämä ohjeet eivät olleet tarpeeksi selkeät, käy kurkkaamassa Puistolan urheilijoiden laatimat kuvaohjeet.

Ilmoittautumisohjeet uusille MyClub käyttäjille (Taitoryhmät):

1. Siirry osoitteeseen: https://id.myclub.fi

2. Klikkaa "sisäänkirjautuminen" ja "Luo myClub ID".

3. Syötä sähköpostiosoitteesi ja täytä pyydetyt tiedot itsestäsi.

4. Etsi seurasi myClub-palvelu 'Seurat'-välilehdeltä kirjoittamalla hakukenttään muutama alkukirjain seuran nimestä tai seuran paikkakunta ja klikkaa 'Etsi'-nappia

5. Klikkaa seurasi logoa, jolloin pääset seurasi myClub-sisäänkirjautumissivulle

6. Klikkaa sisäänkirjautumissivulla linkkiä 'Rekisteröi uusi jäsentili'

7. Täytä jäsentietolomake harrastajan/lapsen tiedoilla. Lomakkeen lopussa on ryhmän valinta. Ryhmät on nimetty viikottaisten harrastuskertojen mukaan.

8. Vahvista rekisteröityminen klikkaamalla 'Tallenna'-nappia

9. Siirry "Tapahtumat" sivulle, josta löydät nyt Taitoryhmien harrastekertojen vaihtoehdot. Ilmoittaudu niihin, joihin harrastaja/lapsi on tulossa.

10. Mikäli olet vielä ilmoittamassa muita perheen jäseniä, jotka eivät ole taitoryhmäläisiä, niin tämä tehdään painikkeella "Ilmoita toinen jäsen".

Mikäli nämä ohjeet eivät olleet tarpeeksi selkeät, käy kurkkaamassa Puistolan urheilijoiden laatimat kuvaohjeet.

Ilmoittautumistiedustelut ja jäsenrekisteriasiat

Iivari Hyvönen
0503476066
iivari.hyvonen@gmail.com

Jäsenen tietosuoja

PDF-tiedostoKyrön Kieppi Tietosuojaseloste 4.7.2018.pdf (46 kB)
Voimisteluseura Kyrön Kieppi ry:n Tietosuojaseloste