3-vuotiaat

3- vuotiaat harjoittelevat jo itsenäisesti. Ensimmäiselle kerralle ovat kuitenkin vanhemmat tervetulleet mukaan koko ajaksi.

Ryhmässä harjoitellaan liikunnallisia perustaitoja sekaryhmässä eli tytöt ja pojat yhdessä. Harjoittelu on lapsen tahtiin etenevää leikinomaista toimintaa, jossa tarjotaan liikunnan iloa ja onnistumisen elämyksiä. Tavoitteena on tukea lasten liikunnallista kehitystä ja antaa lapsille kokemuksia omasta kehostaan ja sen toiminnasta. Tunneilla tutustutaan erilaisiin telineisiin/välineisiin ja opetellaan voimistelun alkeisliikkeitä osallistujien iän ja taitotasojen mukaan. Lisäksi tunneilla opetellaan toimimaan ryhmässä, noudattamaan sääntöjä sekä muita sosiaalisia taitoja. Voimistelusta lapsi saa valmiudet liikunnalliseen elämäntapaan ja hyvät edellytykset muille urheilulajeille.

Monipuolinen harjoitustunti sisältää telinevoimistelun alkeisliikkeiden (kuperkeikat, kärrynpyörät, kiepit jne.) lisäksi erilaisia notkeus-, tasapaino-, voima- ja ketteryysharjoitteita sekä telineratoja ja liikuntaleikkejä. 

Treeniaika
Maanantaisin klo 18.00-18.45
Treenipaikka
Hämeenkyrön yhteiskoulu

Ohjaajat
Eerika Viitala 0400789846/ linnalaeerika@gmail.com
Apuohjaajat
Elisa Lehtinen, Reetta Uppa ja Kari Vehmasto