Vakuutus

Seuramme harrastevoimistelijat ja valmentajat ovat vakuutettu OP Pohjolan ja Voimisteluliiton jumppaturvalla ohjatuissa harjoituksissamme ja tapahtumissamme. Lisäksi meillä on tuplaturvavakuutus.

  • Kaikki tapaturmat tulee ilmoittaa välittömästi ryhmän ohjaajalle/ valmentajalle, joka välittää tiedon toiminnanjohtajalle!
  • Seuran Y tunnus on 2915519-6
  • Jumppaturvassa ei ole omavastuuta.
  • Vahinkoilmoitukset tehdään OP Pohjolan verkkosivuilla osoitteessa https://vahinkoapu.pohjola.fi/
  • Voit tehdä ilmoituksen, vaikka et ole Pohjolan asiakas

Jumppaturva

Pohjolan ja  voimisteluliiton jumppaturvavakuutus on harrastevoimistelijoiden tapaturmavakuutus. 

Kaikki voimisteluseura Kyrön Kiepin harrastajat, jotka ovat maksaneet seuran jäsenmaksun, kuuluvat automaattisesti Jumppaturvan piiriin. Kilpalajien (teamgym) kilpailulisenssin omaavien vakuutukseksi jumppaturva ei kelpaa. Kilpailevien voimistelijoiden tulee ostaa vakuutus itse. Voimisteluliiton kautta saa ostettua sporttiturvavakuutuksen.

Vakuutuskausi on 1.9 - 31.8. Vakuutus ei jatku automaattisesti, vaan seura tilaa vakuutuksen vuosittain. Vakuutus tulee voimaan  1.9. tai sen jälkeen klo 24.00 sinä päivänä, kun ilmoitus on saapunut liittoon.


Sporttiturva

Sporttiturvan ostaa jokainen kilpaileva voimistelija itse. Vakuutuskausi on aina 1.9.-31.8.  Vakuutus tulee uusia vuosittain. Sporttiturvavakuutus on voimassa kaiken ikäisille seuraavissa lajiin liittyvissä tilanteissa:
• ottelu/kilpailu/turnaus
• harjoitus, joka on lajille ominaista tai valmennusohjelman mukaista
• kilpailumatkalla ja koulutus-, liikunta- sekä valmennusleirillä koko ajan sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin enintään 3 kk pituisilla matkoilla.


Vahingon sattuessa

Ota yhteyttä Pihlajalinna Terveysmestari -palveluun sovelluksessa tai puhelimitse 0100 5225. Palvelu on avoinna joka päivä klo 7-23.

Saat Terveysmestarilta maksutonta terveysneuvontaa ja hoidon tarpeen arviointia. Terveydenhuollon asiantuntija varaa sinulle tarvittaessa ajan etälääkärille tai lääkärikumppanin vastaanotolle. Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun (omavastuu vain sporttiturvassa). Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon. Palveluaikojen ulkopuolella tai kiireellisissä tapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa kulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa. Vahinkoilmoitus tarvitaan vain, jos käyt muualla kuin sopimussairaalassa (Pihlajalinna, Tampere)


Jumppaturva-vakuutusesite.pdf (750 kB)

Sporttiturva-tuoteopas.pdf (106 kB)
Sporttiturva Voimisteluliitto

Sporttiturva Tuoteseloste SCL-2023-2024.pdf (75 kB)
Sporttiturva SCL

Huomioittehan, että kilpaurheilijat eivät ole vakuutettuja seuran toimesta. Kilpaurheilijoilta vaaditaan kilpailutasoa ja -lajia vastaava lisenssi ja vakuutus (esim.sporttiturva)!

Starakilpailuihin käy jumppaturvavakuutus erikseen ostetun lisenssin kanssa.