Seura

Voimisteluseura Kyrön Kieppi r.y:n juuret ulottuvat aina vuoteen 1972. Yleisseura Kyröskosken Ponsi oli pääseuramme, jonka alle mahtui useita lajeja. Vuonna 1994 telinevoimistelua haluttiin kehittää omana lajinaan, joten perustettiin nykyinen voimisteluseuramme.

Seuran toiminta on vaihdellut vuosien varrella paljonkin. Vuodesta 2013 alkaen tarjonta on kattanut koko elinkaaren. Ohjattuja harjoituksia löytyy kaiken ikäisille. Harrastajia seurastamme löytyy n. 350.

Harjoituksia pidetään viitenä iltana viikossa. Harjoittelupaikkamme ovat Hämeenkyrön yhteiskoulun liikuntasali osoitteessa Ristamäentie 13, 39100 Hämeenkyrö ja Mahnalan ympäristökoulu osoitteessa Maisematie 765, 39100 Hämeenkyrö. YO- kirjoitusten aikaan harjoitukset pidetään erikseen sovitussa paikassa kuten esimerkiksi yhteiskoulun tanssisalissa, monitoimikeskus Sillassa, HS Trainingin tiloissa tai ulkona.

Perheen tulokkaille on tarjolla taapero-vanhempi jumppa. Telinevoimistelun puolella alle kouluikäisten ja 6- vuotiaiden ryhmät ovat voimistelukouluja, 7- vuotiaista eteenpäin harjoitukset ovat jo lajitaitoon suuntaavia. Ryhmiä löytyy 3 eri tasoa: harraste-, esivalmennus- ja valmennusryhmät. Lajeina ovat telinevoimsitelu, teamgym, akrobatia ja parkour.

Parkourtoimintaa on laajennettu. Nykyisin parkouria löytyy jo neljä ryhmää: napero-, junior-, junnu- ja nuorisoparkour. Aikuisille löytyy sekä puhtaasti telinevoimisteluun painottuva ryhmä, akrobatiavoimistelua ja parkour yhdessä nuorisoväen kera.

Tavoitteenamme on laadukkaan ja turvallisen harrastuksen tarjoaminen, jossa liikunnan riemu on pääosassa.

Arvostamme ohjaajien ja valmentajien koulutusta ja järjestämme koulutuksia säännöllisesti pitääksemme ohjauksen tason korkeana. Jokaisessa ryhmässä vastuuohjaaja/ -valmentaja on kouluttautunut ja kokemuksen omaava.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Harjoittelupaikkamme Hämeenkyrön yhteiskoululla

  • Autolla tullessasi: käänny Ristamäentieltä Koulutielle, jonka kautta pääset koulun takapihalle hiekkakentän viereisille parkkipaikoille.

Kartta löytyy täältä!

Harjoittelupaikkamme Mahnalan ympäristökoululla

Kartta löytyy täältä!