Kesäleiriohjaajan paikka auki (15-17 vuotias)

19.3.2020

Voimisteluseura Kyrön Kieppi sai osuuspankin myöntämän tuen nuoren palkkaamisesta seurallemme kesäleiriohjaajaksi. Kesäduuni on haettavissa 19.3-19.4.2019. Tuki määrittelee hakijan iäksi 15- 17-vuotiaan nuoren.

Kesäduuni tehtävän kuvaus:

Kesäleirien suunnittelu ja toteutus yhdessä kokeneen valmentajan kanssa. Kesäleirejä on suunniteltu järjestettävän neljä kappaletta: taaperoille, 4-7-vuotiaille ja 7-14- vuotiaille. Viimeinen leiri on tavoitteellisesti harjoittelevien, kilpailuihin tähtäävien nuorten voimisteluleiri. Leirit on tarkoitus järjestää kesäkuussa. Koronaviruspandemia voi muuttaa suunnitelmia ja leirit saatetaan joutua siirtämään myöhemmäksi tai voi olla, ettei niitä järjestetä lainkaan.

Valittu kesätyöntekijä otetaan kuitenkin töihin ja palkka maksetaan, mutta työtehtävä voi muuttua etävalmennukseksi, ohjauksien suunnittelutyöksi ja sali- inventaarioksi. Vallitsevan tilanteen mukaan edetään. Altistusta koronavirukselle vältetään, joten lähityötä tullaan tekemään vain, jos pandemiatilanne sen sallii!

Ilmoitus haastatteluun pääsystä annetaan 20.4.2020.

Haastattelut järjestetään 22.4.2020 klo 16 alkaen koronatilanteen mukaan joko Hämeenkyrön yhteiskoululla tai etänä ennalta sovitun sovelluksen välityksellä.

 

Eduksi katsotaan:

Hakijalla tulee olla aktiivinen ja vastuullinen ote työntekoon, positiivinen asenne on erittäin hyvä valttikortti. Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat työssä: kykyä työskennellä ja tulla toimeen erityisesti lasten ja nuorten kanssa. Eduksi katsomme oman liikuntaharrastuneisuuden ja mahdollisen ohjaajakokemuksen. Voimisteluharrastuneisuus tuo lisäpisteitä. Työ vaatii luovuutta, kekseliäisyyttä ja mukaan heittäytymistä.

Lue lisää oheisestä linkistä (alimmalta riviltä löydät seuramme rekryn):

https://www.lyyti.fi/e/?p=s&k=B01D96dD7E965C3DE7002DAb4