Taitoryhmien testit 13.8. klo 16

11.7.2016

Seuramme haluaa kehittyä ja kehittää toimintaansa, joten perustamme tulevalle kaudelle 2016-2017 kaksi (2) taitoryhmää. Näin toivomme saavamme kehitettyä voimistelijoita entisestään ja optimoitua kaikkien harjoituksia. Seuramme jatkaa kuitenkin edelleen harrasteseurana.

Taitoryhmät on tarkoitettu motivoituneille ja taitaville lapsille ja nuorille, ja niihin valitaan voimistelijat taitotestin perusteella. Taitoryhmä Rubiinit on tarkoitettu nuoremmille, n. 5-9 vuotiaille voimistelijoille ja taitoryhmä Safiirit hieman vanhemmille voimistelijoille, n. 10-14 vuotiaille. Rubiinit ja Safiirit harjoittelevat kerran viikossa 75 min, taitoryhmien oppilaille tarjotaan mahdollisuus osallistua myös toisiin harjoituksiin oman ikä-/ taitotasonsa mukaisesti.

Taitoryhmiin pyrkiville voimistelijoille järjestetään taitotesti, jonka läpäiseminen on edellytyksenä ryhmään pääsylle. Loimme kriteerit, joilla saamme motivoituneet ja taitavat voimistelijat omiksi ryhmiksi. Testissä huomioidaan voimisteluliikkeiden ja -liikesarjojen suorituksen lisäksi voimistelijan käytös ja sosiaaliset taidot.

Rubiineihin pyrkivät voimistelijat suorittavat taitotestissä hopeamerkin ja Safiireihin pyrkivät kultamerkin. Merkkien liikeluettelot löytyvät täältä: http://kyronkieppi.sporttisaitti.com/voimisteluryhmat/taitoryhmat/

Taitotesti järjestetään la 13.8. klo 16 Hämeenkyrön Yhteiskoulun liikuntasalissa. Kesto n. 1-2 h osallistujamäärästä riippuen. Harjoittelemaan pääsee edeltävästi klo 12- 16 (kaikille yhteinen rata, jossa myös taitotestiä ajatellen on koottu harjoittelupaikkoja).