Telinevoimistelu 8- 14 v.

Ohjatut harjoitukset, joissa voimistelijat pääsevät tutustumaan telinevoimistelun saloihin.

Lajikohtainen harjoittelu alkaa. Telinevoimistelun perusteista edetään taitotason mukaan tarvittaessa nopeastikin haastavimpiin harjoitteisiin ja liikesarjoihin. Harjoituksia eriytetään vastaamaan voimistelijan taitotasoa. Kaikista ryhmistä on mahdollista siirtyä toiseen, jos tilaa on. Siirtyminen sovitaan aina ohjaajien/ valmentajien kanssa yhdessä.

 

Gebardit on n. 11-14- vuotiaille suunnattu, tavoitteellisempaa telinevoimistelua haluaville perustettu ryhmä. Ergonomisen telinevoimistelun lisäksi treenataan ojennukset kuntoon esteettisemmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ryhmässä annetaan kotiohjeet, jolla pyritään lisäämään voimaa ja liikkuvuutta: saamaan niiden keskinäinen suhde kuntoon.

Kauden aikana harjoitellaan merkkisuorituksia: etupäässä stara ja pronssi. Taitojen mukaan myös hopea- ja kultamerkki on mahdollista suorittaa. Merkkisuoritukset on alustavasti suunniteltu tehtäväksi keväällä 2020.

-> Harjoitukset tiistaisin klo 18:30-20:00. Oheistreenit sunnuntaisin klo 16:45-17:45.

-> Gebardit harjoittelevat Hämeenkyrön yhteiskoululla.

 

Leijonat on n. 6-9- vuotiaille suunnattu ryhmä. Leijonat- ryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat treenata telinevoimistelua rennommalla otteella. Voimistelun ergonomia on tärkeässä osassa, mutta Leijonat- ryhmässä ei suoriteta taitomerkkejä tai perehdytä syvällisemmin linjauksiin.

-> Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17:30-18:30 Mahnalan koulun liikuntasalissa.

 

Pantterit on n. 8-10- vuotiaille suunnattu, tavoitteellisempaa telinevoimistelua haluaville perustettu ryhmä. Ergonomisen telinevoimistelun lisäksi treenataan ojennukset kuntoon esteettisemmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ryhmässä annetaan kotiohjeet, jolla pyritään lisäämään voimaa ja liikkuvuutta: saamaan niiden keskinäinen suhde kuntoon.

Kauden aikana harjoitellaan merkkisuorituksia: etupäässä stara ja pronssi. Taitojen mukaan myös hopea- ja kultamerkki on mahdollista suorittaa. Merkkisuoritukset on alustavasti suunniteltu tehtäväksi keväällä 2020.

-> Harjoitukset tiistaisin klo 16:45-18:15. Oheistreenit sunnuntaisin klo 16:45-17:45.

-> Pantterit harjoittelevat Hämeenkyrön yhteiskoululla.

 

Tiikerit on n. 8-14- vuotiaille suunnattu ryhmä. ryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat treenata telinevoimistelua rennommalla otteella. Voimistelun ergonomia on tärkeässä osassa, mutta Tiikerit- ryhmässä ei suoriteta taitomerkkejä tai perehdytä syvällisemmin linjauksiin.

-> Harjoitukset perjantaisin klo 19:00-20:15 Hämeenkyrön yhteiskoulun liikuntasalissa.