Kesäleiriohjaajan paikka auki (15-17 vuotias)

20.3.2019

Voimisteluseura Kyrön Kieppi sai osuuspankin myöntämän tuen nuoren palkkaamisesta seurallemme kesäleiriohjaajaksi. Kesäduuni on haettavissa 18.3-18.4.2019. Tuki määrittelee hakijan iäksi 15- 17-vuotiaan nuoren.

Kesäduuni tehtävän kuvaus:

Kesäleirien suunnittelu ja toteutus yhdessä kokeneen valmentajan kanssa. Kesäleirejä järjestetään kolmelle eri ikätasolle: taaperoille, 4-7-vuotiaille ja 7-14- vuotiaille. Leirit ovat kukin kolmena päivänä. Ensimmäisellä viikolla on 7-14 vuotiaiden leiri, joka kestää 6h/ pv. Toisella viikolla pidetään sekä taaperoleiri (kesto 1 h/ päivä) että 4-7vuotiaiden leiri (kesto 1.5h/pv)

Eduksi katsotaan:

Hakijalla tulee olla aktiivinen ja vastuullinen ote työntekoon, positiivinen asenne on erittäin hyvä valttikortti. Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat työssä: kykyä työskennellä ja tulla toimeen erityisesti lasten ja nuorten kanssa. Eduksi katsomme oman liikuntaharrastuneisuuden ja mahdollisen ohjaajakokemuksen. Voimisteluharrastuneisuus tuo lisäpisteitä. Työ vaatii luovuutta, kekseliäisyyttä ja mukaan heittäytymistä.

Lue lisää oheisestä linkistä:

https://www.op.fi//web/op-tampere/kesaduuni